Ljudkort

Ljudkort

Någonting som verkligen har seglat upp på musikbutikshimlen de senaste femton åren är hemmastudion, och för att kunna sätta ihop en egen sådan måste du förstås ha ett bra ljudkort, eller interface Mer »

Elbasar

Elbasar

När det kommer till elbasar har vi faktiskt ett lite mindre sortiment än i många andra produktsegment, av den enkla anledningen att vi inte tycker att det behövs särskilt många varianter här. Mer »

Elgitarrer

Elgitarrer

Nästa produktsegment som vi ska ta en närmare titt på är elgitarrer. Även här erbjuder vi på Trumbutiken online en hel drös olika varianter i varierande prisklasser, och vår målsättning är att Mer »

 

Om Trumbutiken

Hej och välkommen till Trumbutiken online! På den här sidan hittar du olika kategorier av musikinstrument som vi erbjuder, och lite övergripande introduktioner och förklaringar till respektive produktsegment.

Vi startade Trumbutiken för länge sedan nu, och från början var det – som namnet antyder – just en onlinebutik som sålde trummor. Nuförtiden har verksamheten dock utökats till att även innefatta andra typer av instrument – såsom gitarrer och basar – och vi har även en sektion för mer tekniska musikprylar som används för att sätta ihop din alldeles egen hemmastudio.

Oavsett om du är en total nybörjare och ute efter ditt allra första trumset, eller om du är en erfaren och världsturnerande musiker som är ute efter en sprillans ny och gedigen gitarrmodell, så hoppas vi att du ska kunna hitta allt som du letar efter här på Trumbutiken online. Förhoppningsvis är detta första besök bara ett av många framtida visiter, och även om du inte är ute efter att slå till och handla någonting just idag, så hoppas vi att du hur som helst kommer hitta gott om matnyttig och intressant information som förhoppningsvis kommer leda till bättre beslutsunderlag för kommande inköp.

Vi som driver Trumbutiken hälsar dig verkligen varmt välkommen, och hoppas att vi har skapat en webbplats som ska fungera på ett så bra sätt som möjligt. Vi är själva förstås också inbitna musiker, så du kan alltid vara säker på att det här är en sida som är gjord av musiker och för musiker – och att musiken av just den anledningen alltid är det som står i fokus här!

Välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *